Miért helyett hogyan

Tudod-e, hogy amíg a fejedben a miértek villognak hatalmas vörös neonfényben, óriási kérdőjellel, addig egyre mélyebbre ásod magad a tehetetlenség mocsarában?
Miért vagyok ilyen szerencsétlen, miért vagyok ilyen kövér, miért nem tudok több pénzhez jutni, miért nincs egy rendes pasi/nő a környékemen, miért nem bírok a gyerekemmel, miért nem találok végre egy jó állást,stb., stb., na ez pont az, ahonnan nincs kiút.
Tedd fel a kérdéseket az alábbi módon: hogyan tudnék boldogabb lenni, hogyan tudnék lefogyni, hogyan tudnék több pénzhez jutni, hogyan szakítsak egy borzalmas kapcsolattal, vagy hogyan találhatnám végre életem párját, hogyan találhatom meg álmaim állását?
Érted a különbséget?
A miértek a múltba vezetnek, a hogyanok a jövőbe.
A miértekkel a múlt csontjait rágcsálod, ami nem hogy nem visz el a megoldás felé, de folyvást a múltban tart, mintha beleragadtál volna egy nagy adag tehénlepénybe.
A hogyanokkal indítod el a teremtő energiáidat.
Elsőként a sajátodat, aztán a környezeted energiáit is.
Vagy mondjuk úgy, az Univerzum energiáit is, és bocs azoktól, akik nem bírják a spirituális "maszlagot", akkor legyen elég annyi, hogy a saját akaratod indítja be az inspiráló gondolatokat a fejedben.
Hagyd a miérteket.
Ami elmúlt, azon már nincs mit gondolkodni.
Energiapazarlás.
Koncentrálj a hogyanokra.
És halld, lásd meg a válaszokat. Egyébként se engedj be semmilyen gondolatot a fejedbe, ami nem inspiráló.
A többi csak spam.
Kukába vele.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Karma

Sötétség, Sátán, Lucifer, Ördög

In Memoriam Sári